Logo danpot

SYSTEMSTATUS

Normal drift.
For hjælp kontakt tlf. 6617 4716 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til alle producenter på Danpot

 

På vegne af gartneriet Lundager udsendes hermed følgende kunde- og leverandørinfo:

 

Gartneriet LUNDAGER overtager brandet TINGDAL

”I forbindelse med rekonstruktion af Gartneriet Tvillingegården har Gartneriet LUNDAGER i Fangel Odense overtaget den del af virksomheden, som KUN vedrører brandet TINGDAL, med tilhørende varelager og produktion”,  siger gartneriejer Ove Lundager.

Der er underskrevet en overdragelsesaftale, som medfører, at gartneriet LUNDAGER per den 28. september 2022 har overtaget den del af virksomheden, som vedrører brandet TINGDAL.

For vores kunder betyder det, at vores stærke brand BY LUNDAGER bliver styrket med et flot brand TINGDAL. TINGDAL brandet bliver fortsat produceret på de respektive adresser i den nyoprettede virksomhed TINGDAL BY LUNDAGER. Varerne fortsætter med salg og markedsføring under det velkendte brand, og leverandørnummeret 50873 bevares til stillinger på Danpot, ligesom Per Christensen også fortsat vil være salgsansvarlig for TINGDAL på Produkter.

Den nye virksomhed overtager alle forpligtelserne fra den 12/9 fra Gartneriet Tvillingegården for de medarbejdere, som fortsætter hos TINGDAL BY LUNDAGER, samt forpligtelser over for leverandører og kunder.  

"Vi byder vores nye medarbejdere og kollegaer velkommen til TINGDAL BY LUNDAGER, og vi ser frem til et godt samarbejde med medarbejdere, kunder og leverandører" , siger ejeren Ove Lundager.

  

For yderligere information kontakt:

Ove Lundager

+45 2041 2405

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Per Christensen

+45 20151940

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.