Logo danpot

SYSTEMSTATUS

Normal drift.
For hjælp kontakt tlf. 6617 4716 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hasfarm Europa | Dalat Hasfarm nu bestemmende indflydelse i Graff Young Plants i Danmark

Graff Young Plants i Danmark og Dalat Hasfarm i Vietnam har været samhandelspartnere gennem mange år. Dette succesfulde samarbejde intensiveres nu i en tættere integration. Med virkning fra juni 2023 vil Hasfarm få bestemmende indflydelse i Graff Young Plants. Det danske selskab vil operere under navnet Hasfarm Europe.

Tiltaget betyder et vigtigt skridt i udviklingen for begge virksomheder: Graff Young Plants kan i endnu højere grad drage fordel af den omfattende produktionslokation i Vietnam, der står som garanti for stabilitet og forbedret service til deres kunder, mens Dalat Hasfarm styrker sin position og tilstedeværelse i Europa.

Dette resulterer i en økonomisk stærk og fremtidssikret position for både Graff Young Plants og Dalat Hasfarm. For kunder betyder den nye konstellation, at der bliver tale om en endnu mere solid partner for den europæiske gartnerisektor.

Om Graff Young Plants

Graff Young Plants er distributør af stiklinger og småplanter med base i Sabro, Danmark. Virksomheden blev grundlagt for fire år siden af Graff Growing A/S og Jesper Slot og den tredje interessent, Dalat Hasfarm, hilses nu velkommen.

Om Hasfarm Holdings

Dalat Hasfarm startede i 1994 i Vietnam og siden da er virksomheden vokset til at være den største blomstervirksomhed i Asien med produktionssteder i Vietnam, Kina og Indonesien. Den førende blomsterimportør Greenwings Japan har været en del af Hasfarm Group siden 2010.

Den nye bestyrelse vil bestå af medlemmer fra Graff Young Plants og Dalat Hasfarm.

Jesper Slot får ansvaret for at fastholde salget til kunder hos Graff Young Plants og udvikle markedet for nye kunder og Gert Graff får ansvaret for administrationen af Hasfarm Europe.

For mere information Jesper Slot Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gert Graff Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aad Gordijn Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.